Becenév: Leea
Születésnap: december. 23.
Horoszkóp: bak (és valóban, makacsságom határtalan, ennek örömére még az aszcendensem is kos... válogattam a makacsságot:D)
Kedvenc szám: 5, 13
Vércsoport: Rh+ addig tuti, és elvileg A, mivel anyám és apám is azt állította, hogy ők A-sok, szal valszeg én is.
Allergia: egyszerűbb lenne leírni mire nem vok allergiás, de van allergiám parlagfűre, az összes atkára, gyógyszerre és az időjárás-változásra is, valamint a mogyoróra, kaporra...
Hobbi, érdeklődési kör: anime, manga, zene, karaoke (minden, ami japánnal kapcsolatos)
Kedvenc animé(k): ha ezt most felsorolnám, azt senki nem olvasná el... a teljesség igénye nélkül: Fate/Stay Night, Tactics, Shounen Onmyouji,
07-Ghost, Angel Beats!, Black Blood Brothers, Ghost Hunt, Kara no Kyoukai, Needless, Natsume Yuujinchou, Darker than Black, Kaichou wa Maid-sama, Amatsuki, Asura Cryin', Baka to Test to Shoukanju, Ayashi no Ceres, Clannad, Hakushaku to Yousei, Kaze no Stigma, Kurokami, Neo Angelique Abyss, Shingetsutan Tsukihime, Tales of the Abyss, Tears to Tiara, Trinity Blood, xxxHolic, Zombie-Loan, World Destruction
Gyűlölt animé(k): Martian Successor Nadesico, de a Hetaliáért sem vok oda... (lehet kövezni)
Kedvenc mangá(k): naná, hogy ebből is több van: Vampire Knight, Tsubasa Chronicle, xxxHolic, Pandora Hearts, I Wish..., D.N.Angel, Kaichou wa Maid-sama, Faster than a Kiss, Hana to Akuma, Skip Beat, Nurarihyon no Mago, 07-Ghost, Dengeki Daisy, Kamisama Hajimemashita, Petshop of Horrors, Shugo Chara, Watashi ni XX Shinasai!, Bloody Kiss, Meru Puri, Samurai Deeper Kyo, Demon Diary (igen, ez a Démonnapló, de nem olvasom magyarul...)
Gyűlölt mangá(k): egyelőre nem találkoztam olyan mangával, amit utálnék, de hozzátenném, hogy az animékhez képest kevés mangát olvasok... (és ami nem tetszik leírás alapján, at el se kezdem...)
Kedvenc sorozat(ok): Holdfény, Angel, Buffy, Dr. House
Gyűlölt sorozat(ok): nem vok oda úgy alapvetően a sorozatokért, kivéve az előző pár...
Kedvenc édesség: manjuu, de úgy általában szeretem a sütiket minden mennyiségben
Gyűlölt édesség: amiben mogyoró és mazsola van:)))
Kedvenc csoki: nem akarok átmenni Gombóc Artúrba...

) Talán a legtöbbet mostanában a sima Milkát és a teheneset (fltokban fehér csokis) fogyasztom, de ez egy idő után változik
Gyűlölt csoki: amiben mogyoró és mazsola van:)))
Kedvenc étel: vadas, lencsefőzelék, paprikáskrumpli, palacsinta, japán kajákból az onigiri (nem baj, ha lazacos:)), rák minden mennyiségben és a csirkés ramen
Gyűlölt étel: székelykáposzta és a daragaluska leves
Kedvenc gyümölcs: alma, körte, cseresznye, barack, szóló, banán, narancs, kiwi, eper, málna ami így elsőre eszembe jut, de sztem mindet egy kivételével
Gyűlölt gyümölcs: grapefruit
Kedvenc állat: macska, kutya, ló, nyúl, sündisznó, meg ami nem jut épp eszembe:D
Nem kedvelt állat: kullancs, pók és a szúnyog, mikor épp csapol...
Háziállat: már nincs... régebben volt kutya is meg macska is, de kihalt a családfa...
Iskola: már nem járok egy ideje suliba.... hacsak a nyelvsulit nem vesszük ide, ahol japánul tanulok:)
Munka: informatika tanár (papíron német is, de azt nem szeretném...)
Álommunka: hmmm.... nemtom... konkrét nincs... de vagy fordítani szeretnék (japánból) vagy valami számítógéppel kapcsolatos munkát (csak ne tanítás legyen)
Kedvenc zeneszám: nem vagyok együttesfüggő, 1-1 dal van, ami megragad. És mivel animékből szerzem a zenéimet, ezért általában szezononként változik... Ha mondanom kéne vmit, akkor talán Okiayu Ryoutarou - Godou ~Whenever, vagy FictionJunction - Paralell Hearts, vagy Girls Dead Monster-től jópár dal, vagy Abingdon Boys School-tól... na jó hagyjuk, úgysem tok dönteni:D
Nem kedvelt zeneszám: nemtom... általában ami nem tetszik, azt egynél többször nem hallgatom meg (kivéve mikor sokan egymás után azt kérik szabad karaoken), és ennél fogva nem is tudom nagyon a címeket...
Kedvenc zeneműfaj: (j)rock, (j)pop
Nem kedvelt zeneműfaj: tucc-tucc (az összes műfajával)
Első karaoke élmény: Győri Anime Klubos szilveszteren berángattak egy közös éneklésbe...
Legjobb karaokés élmény: amikor Mystrával Signal-t éneklünk...

DDD
Legrosszabb karaokés élmény: amikor éneklés közben elment a hangom....-.-", plusz amikor konferálni kellett (Győri Conon)
Mottó: Kono sekai ni guuzen wa nai, aru wa hitsuzen. (Ebben a világban nincs véletlen, csak az elkerülhetetlen.) [by Ichihara Yuuko]
Egyéb megjegyzés: néha az őrületbe kerget a maximalizmusom, és néha én kergetek őrületbe másokat a megfigyelőképességemmel....-.-"
Narumiéval kiegészítve:
Kedvenc szín: kék, lila, fekete, fehér
Gyűlölt szín: rózsaszín
Kedvenc könyv: Orwell - 1984, Huxley - Szép új világ, Keyes - Virágot Algernonnak, Laurell K. Hamilton Anita Blake könyvei és Vavyan Fable könyvei
Gyűlölt könyv: általában a kötelező olvasmányok (pl. az Egri Csillagokat a mai napig nem sikerült megszeretnem, sztem már nem is fogom)
Kedvenc film: Vanília égbolt, Egy csodálatos elme, Indul a bakterház, Macskafogó, Shrek, Virágot Algernonnak
Gyűlölt film: a mostani filmek 99%-a... aminek nincs sztorija, vagy logikai bakik vannak az esetleges sztoriban, azt mint utálom... (az amerikai akciófilmek "felbosszantják... bosszút áll" alapja nem minősül sztorinak a számomra)
Vallás: hivatalosan római katolikus, de én kicsit keverem mással is:D
Kedvenc seiyuu(k): akad pár, de az abszolút kedvenc Okiayu Ryoutarou... emellett még ide sorolható Sakurai Takahiro, Kishio Daisuke, Konishi Katsuyuki, Seki Tomokazu, Hoshi Soichirou, Koyasu Takehito és Suwabe Junichi is.
Gyűlölt seiyuu(k): olyan nincs:))
Kedven énekes/énekesnő: Bár benne van a seiyuu kategóriában is, Okiayu Ryoutarou dalait és hangját imádom nagyon. Énekesnők közül úgy nincs külön kedvencem, de
zeneszerzőm van kedvenc: Kajiura Yuki:)))
Még lenne ötletem, de ezt most itt abbahagyom, mert úgy érzem így is hosszú, és az is jóóó hosszú lenne még pluszban, amit gondoltam.... majd max külön... egyszer...